Mijn creaties

Achter iedere Lotte Pippi kaart schuilt een verhaal

Deze leuke kaart heb ik gemaakt voor de verkoop van mijn kaarten op een benefietavond voor de kankerbestrijding. Hopelijk wordt ie snel verkocht. 

Dit kaartje is gemaakt voor een lief familielid dat soms eenzaam is en het leek me daarom een goed idee om dit lieve mens eens een leuk kaartje toe te sturen om haar op te fleuren. 

Gewoon zomaar eens een kaartje krijgen van iemand. Wie vindt dat nou niet leuk? Vandaar deze leuke creatie voor elke gelegenheid. 

Voor de beste vriendin van mijn zusje die haar verjaardag vierde. Een mooi cadeau in een grote doos en dan dit gekke kaartje. Het is een goede toevoeging aan je cadeau idee. 

Dit kaartje stuur je gewoon naar iemand wanneer diegene even een dikke knuffel nodig heeft. 

En Lotte Pippi helpt je hier een handje bij!

Dit leukertje is natuurlijk geweldig. Tenminste dat vond ik toen ik hem eindelijk af had en in mijn handen hield. Wie maak jij aan het lachen met dit gekkige kaartje? 

Dit mooie baby kaartje heb ik mogen maken voor een klant die de toekomstige ouders van een klein wondertje wou verrassen. 

Speciaal voor de verjaardag van mijn eigen zusje deze leuke Madagaskar kaart gemaakt. 

Zo speciaal om te zien dat mijn kaart een glimlach kan geven op het gezicht van de ouders van een ziek klein kindje. Daar heb ik hem voor gemaakt. 

Dit leuke birthday kaartje gemaakt voor een klant die haar zus wou verrassen voor haar verjaardag. 

 Deze kaart heb ik mogen maken voor een gouden huwelijk van mensen ter felicitatie door de brievenbus. 

Voor mijn oma gemaakt als voorkant van een leuke kaartenset met verschillende kaarten voor een leuke spelletjesavond als prijsje. Hoe leuk is dat?

Dit fleurige kaartje is verstuurd naar een oude zieke mevrouw om haar veel beterschap te wensen. En als ik haar dan blij mag maken met dit leuke kaartje dan doe ik dat graag. 

Deze leuke kaart heb ik gemaakt voor een leuk verjaardagsfeestje als uitnodiging voor alle vriendjes en vriendinnetjes. 

Voor de verjaardag van mijn lieve opa die 78 jaartjes jong werd. Hard aan gewerkt en het eindresultaat mag er zijn vind ik zelf!

Deze cadeaubon heb ik gemaakt voor een man die 50 jaar oud werd. De giftcard had een waarde van 25 euro. 

Dit kaartje heb ik gegeven aan mijn oma die geopereerd werd en in het ziekenhuis opgenomen was. Het heeft een mooi plekje gekregen aan een aftelkalender tot ze naar huis mocht. 

Toen ik dit kaartje aan het maken was kreeg ik al een lach op mijn gezicht. En toen ik hem dan eindelijk af had en mocht verkopen aan een klant werd mijn tijd en werk opnieuw beloond met een grote glimlach van de klant zelf. 

Een kleurrijke kaart met lieve vogeltjes op een tak om de patiënt een opkikkertje te geven. 

Deze kaart heb ik gemaakt bij mijn vriendin die ook een hersentumor heeft. We houden allebei van kaarten maken en deze kaart heeft dan ook een mooie persoonlijke herinnering voor mij. 

Deze kaart heb ik gemaakt voor de verjaardag van de beste vriendin van mijn klant. Leuk om daarna ook nog de reactie via de app binnen te krijgen. 

Hoe schattig is deze? Voor een klein lief baby'tje dat op de wereld is gekomen mocht ik dit bijzondere kaartje maken. 

Dit lieve dotje van een pup heb ik gemaakt voor een vaste klant die een leuk pakketje wilde bestellen zonder tekst voor alle gelegenheden. 

De winter kwam eraan en daarom heb ik dit lieve kaartje gemaakt. Hij gaat nu de voorraad in en zal binnenkort worden verkocht via mijn nieuwsbrief of andere socials. 

Voor een stel dat samen opa en oma is geworden van een lieve kleinzoon. Hoe mooi is dat om daarvoor een kaartje te mogen maken? Zo speciaal!

Dit leuke kaartje heb ik gemaakt als opzet voor een leuke creatieve middag samen met een van mijn vriendinnen om geld op te halen voor de kankerbestrijding. 

Speciaal voor een klant een gepersonaliseerd kerstkaartje gemaakt met een lief ezeltje. 

Deze kaart vond ik mooi, maar ook moeilijk om te maken. Deze kaart heb ik gemaakt voor een man die ernstig ziek was en uiteindelijk helaas is overleden. 

Voor hem en zijn familie veel sterkte....

Voor een vaste klant dit leuke fleurige kaartje gemaakt. Vol met bloemen, bladeren en glitter. 

Dit lieve monstertje gemaakt voor een vrouw die een belangrijk onderzoek op het ziekenhuis aan moest gaan. Gelukkig heeft mijn kaartje haar geluk gebracht. 

Deze giraffe heb ik gemaakt voor de verjaardag van mijn vriendin. Ze is helemaal gek van giraffen en ik heb dit voor haar verwerkt in een creatieve kaart. 

Als bedankje voor mijn vaste klant gemaakt. Om bij haar grote bestelling te voegen. Superleuk om te mogen maken!

Voor de hondenliefhebbers onder ons is dit natuurlijk een geweldig kaartje. Gelukkig dacht de klant die hem ontving er ook zo over. 

Voor een baby'tje dat geboren is deze mogen maken. De klant die hem besteld heeft was er erg blij mee. En zelfs zo blij dat ik in de avond nog een lief berichtje kreeg met haar waardering en dankbaarheid voor mijn werk. 

Op het allerlaatste moment dit leuke kaartje voor mijn opa en oma gemaakt. Ik was hun           51-jarige bruiloft een klein beetje vergeten, maar dit is het dan geworden! En gelukkig waren ze er blij mee. 

Dit kerstkaartje heb ik gemaakt met veel andere kerstkaartjes voor eenzame ouderen in een verzorgingstehuis. Het was een van de mooiste dingen die ik ooit heb mogen doen. Die mega grote glimlach op hun gezichten deed wonderen. 

Toen ik dit kaartje af had en ernaar keek was ik meer dan tevreden met het resultaat. De kleuren en de lintjes met glitter die het toch helemaal afmaken doen de kaart goed. 

Dit kaartje heb ik gemaakt en uiteindelijk samengevoegd in een leuk kaartensetje. Toen de klant haar bestelling af kwam halen en ze deze kaart zag begon ze te glunderen. 

Deze thanks kaarten zijn verkrijgbaar voor 1,50 per stuk! Het is niet alleen een kaartje om iemand mee te bedanken, maar ook een kaartje om even mee te lachen wanneer je de woordgrap eens goed bestudeerd.